Старши треньорът на Арда Александър Тунчев коментира какво очаква от гостуването

...
Старши треньорът на Арда Александър Тунчев коментира какво очаква от гостуването
Коментари Харесай

Александър Тунчев: Дано срещата във Враца миналата седмица вече да е забравена

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев коментира какво чака от гостуването на неговия тим на Черно Море във Варна До този миг отбора от Кърджали няма нито една победа край морето и в състава на тима са подготвени да пресечен отрицателната серия.

" Очаква ни тежък мач. Черно море са един доста добър тим през последните години. Със сигурност ни чака сложен мач. Освен това Арда до този миг няма победа във Варна. Надявам се да играем освободено и да играем в наш жанр, по този начин както можем ", сподели той пред " Мач Телеграф ".

" Дано срещата във Враца предходната седмица към този момент да е забравена. Там не се представихме на равнището, което желаеме. Ще се постараем да стигнем до триумф над Черно море. Ще създадем всичко допустимо това да се случи. Момчетата са мобилизирани и желаят да покажат качествата си против стойностен тим ", добави той.

" Наистина е добре, когато не губиш. Вече сме в серия от четири такива срещи, само че пък има и мачове, в които можеше да победим, както и такива, в които можеше да отстъпим. Със сигурност има още накъде да се надгражда. Гледаме напред и всички се стремим да почистим грешките, които сме допускали ", приключи Александър Тунчев.
 Черно Море посреща Арда (Кърджали) в опит да се върне в Топ 3
Черно Море посреща Арда (Кърджали) в опит да се върне в Топ 3

Срещата на стадион " Тича " във Варна започва в 19:45ч.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР